QWERTYmag

Informazioni sull'Italia. Seleziona gli argomenti di cui vuoi saperne di più su QwertMag

John de Mol over de stortvloed aan kritiek: “Ik snapte niet waarom vrouwen boos zijn over mijn woorden” | Seksueel misbruik in “La voce dell’Olanda”

ShowbizJohn de Mol (66) ha letto in una dichiarazione gereageerd op de vele kritiek op z’n wederwood in de ‘BOOS’-uitzending van donderdag. Zo werd de Talpa-baas verweten dat hij de schuld van de wantoestanden bij ‘The Voice of Holland’ bij de vermeende vrouwelijke slachtoffers legde. “Het is mij duidelijk geworden dat vrouwen zich niet zullen melden als de cultuur in een bedrijf niet als veilig genoeg wordt ervaren”, aldus De Mol.
In the program van Tim Hofman beschreef De Mol dat het voornaamste probleem rond het schandaal is dat vrouwen sneller aan de bel moeten trekken bij seksueel Grensoverschrijdend gedrag. Dat kwam hem op veel kritiek te staan, anangezien hij dus niet zei dat vooral de vermeende dads zich moeten gedragen. Vrouwen die bij Talpa werken, plaatsten een grote advertentie in de Nederlandse krant AD met de tekst: “Beste John, het ligt niet aan de vrouwen.”

Lees verder onder de video: “Il miglior John, het ligt niet aan de vrouwen”

“Gisteravond ben ik me rot geschrokken van alle reacties op het beanwoorden van de vragen bij ‘BOOS'”, reageert De Mol op de kritiek. “Ik snapte werkelijk niet waarom vrouwen boos zijn over mijn woorden in plaats van op de daders van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Vanmorgen werd ik nog eens extra geraakt door een advertentie in de krant. Direct daarna ben ik in gesprek gegaan met een aantal vrouwen uit het bedrijf, die achter deze advertentie staan, om deze boosheid en teleurstelling te begrijpen.

“Ik heb vooral geluisterd en begrijp nu dat, in tegenstelling tot mijn goede intentie, ik voorbijgegaan ben a het feit dat ik daarmee volledig onbedoeld de indruk heb gegenwektver de volg De schuld.”, bijer “Het is mij duidelijk geworden dat vrouwen zich niet zullen melden als de cultuur in een bedrijf niet als veilig genoeg wordt ervaren. Ik reken het mezelf aan dat dit in mijn bedrijf kennelijk zo is en ga me voor de volle 100% inzetten om dit te veranderen. Ik sta open om hier meer over the leren met behulp van expert en de dialog intern hierover aan te gaan. Ik hoop dat daarmee ook een bredere maatschappelijke discussie tot stand komt. Ik ga daar niet op wachten en ben direct begonnen om dit proces in mijn eigen bedrijf op te starten. Inmiddels ben ik uiteraard ook ingegaan op een uitnodiging van de staatssecretaris cultuur en media om hierover in gesprek te gaan.”

READ  Il produttore di Scripps arrestato per stupro: "Ha preso di mira come un predatore donne single"

Aspetto:

‘The Voice of Holland’-betrokkenen ha parlato John De Mol tegen: “Er waren helemaal geen kandidatenbegeleiders”

Van “Zo blind als de Mol” tot “Fixed that for you, John de Mol”. 10 reazioni straffe su John de Mols uitspraken su ‘The Voice’-schandaal

Ongeloof su uitspraken John de Mol: “Dit is schadelijk voor slachtoffers” (+)

Herbekijk guarda: John de Mol reageert bij onlineprogramma BOOS