QWERTYmag

Informazioni sull'Italia. Seleziona gli argomenti di cui vuoi saperne di più su QwertMag

Linda De Mol reageert op ‘The Voice of Holland’-schandaal: “Ik heb besloten niets meer te zeggen” | Seksueel misbruik in “La voce dell’Olanda”

ShowbizDe Nederlandse Linda De Mol (57) bevindt zich tegen wil en dank midden in het schandaal rond misbruik bij ‘The Voice of Holland’. Niet alleen werd haar l’ex partner Jeroen Rietbergen (50) genoemd als dader, ook werd haar en haar broer, il regista televisivo John De Mol (66), verweten dat ze van de feiten op de hoogte zouden zijn geweest. Toen het nieuws net uitbrak, verzekerde ze dat ze te gepasten tijde haar verhaal zou doen in haar eigen magazine LINDA. Maar daar komt ze nu op terug.


SDEBron:
LINDA.
“Eerlijk en open alles vertellen, dat was mijn intentie”, inizia Linda De Mol haar relaas op haar eigen website. “Zodra ik weer een klein beetje uit het zwarte gat opgekrabbeld zou zijn, zou ik mijn verhaal doen op mijn eigen platform. Ik heb na gisteren besloten helemaal niets meer te zeggen. De presentatrice legt uit dat ze constant onder vuur ligt sinds het nieuws uitbrak. “Waarom zou ik het in godsnaam nog doen, zo’n interview? Als alles wat ik zeg door deze ‘experts’ weggezet wordt als ‘verdraaien, liegen, in de doofpot stoppen, macht uitoefenen, verbloemen’. Als zelfs het feit dat ik de verhalen van twee meisjes die vertrouwelijk bij ons hun trieste relaas deden over Ali B niet aan mijn broer verteld heb, omdat dat de uitdrukkelijkor wensver was van de woslacge tigoffersk on the leggi…

Niet op de hoogte

De presentatrice benadrukt dat zij niet op de hoogte era van het wangedrag van haar vriend, Jeroen Rietbergen. Tegen hem werd al aangifte gedaan wegens aanranding. “En mijn broer sprak de volledige waarheid toen hij zei slechts van éen incident op de hoogte te zijn”, voegt Linda er nog aan toe. “Noi zijn rijk en machtig, dus dan moet je kapot. Van mijn rijkdom deel ik jaarlijks de helft met mensen die het financieel zwaar hebben. De macht è gratis af te halen.

READ  Leonardo DiCaprio e Meryl Streep si preparano alla fine del mondo: queste sono le prime immagini di 'Don't Look Up' di Netflix | Film

En dus heeft de Nederlandse besloten om geen interview meer te geven. “Ik trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen. En me te laten steunen door mijn familie, want ja, we zijn er voor elkaar. Ze roept de slachtoffers wel op om via het blad LINDA. contatta op te nemen met haar. “Ik zou het fijn vinden jullie persoonlijk te kunnen vertellen vertellen hoe erg ik het vind en dat ik er iets aan gedaan aveva anche ik het geweten had, maar ik wist het niet.”

FECCE OK:

Linda de Mol voorlopig niet meer op eigen cover: “Het gaat niet zo goed met haar”

La rivista Linda de Mol kreeg nel 2020 al signalen su wangedrag Ali B in “The Voice of Holland”