QWERTYmag

Informazioni sull'Italia. Seleziona gli argomenti di cui vuoi saperne di più su QwertMag

Rockstar Games bevestigt aan nieuw deel in GTA-serie te werken – Gaming – Nieuws

GTA5 voor de x360 è stato de laatste keer dat ik geld uitgaf aan GTA of rockstar in het algemeen (en nee, heb ook geen RDR2 gespeeld, en RDR1 is niet open een platform wat ik bezit uitgekomen). Ik genoot van het verhaal, en het free roamen in de stad, maar toen GTA online kwam was het snel voorbij. Het hele concept van “stealy wheely automobiley” verdween daarbij ook gelijk. Het concept “bezit” werd in het spel gebracht en dat vond ik wat gek aan de formule waarbij het altijd wat meer… tsja… spelerig was. GTA Online introduce le carte degli squali, e le migliori informazioni sui toxisch gedrag eigenlijk… ik ben toen afgehaakt, en eigenlijk ook niet meer de noodzaak gevoeld om het verhaal ‘nog een keer’ te spelen. Er zit gewoon een soort bijsmaak aan (misschien ben ik te oud met m’n 37 jaar).

Een GTA6 heeft eigenlijk érg lang geduurd, maar ik snap wel dat games maken tegenwoordig absurd duur is, als je bedenkt dat een enkele asset haast meer werk heeft dan een hele games “vroeger”, tervech terwij word Ik hoop echter dat een goede single player (beschikbaar su PC) een base blijft, en dat online geen must is, en uitgezet kan worden. Ik heb ook niet veel zin in launcher-op-launcher-op-launcher eigenlijk.

Dat gesteld hebbende… hoop ik op net zulke leipe transities als “trevor dronken in de goot”

READ  L'editore di giochi Take-Two sfida il gioco cooperativo It Takes Two marchio dell'app - Giochi - Notizie